sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Lammasta




Teen aina arkisin lämpimän ruoan työpäivän jälkeen ja on usein vaikeaa keksiä jotain uutta helppoa ja nopeaa ruokaa. Löysin jokin aika sitten kaupasta lampaan ulkofileepaloja valmiiksi marinoituna ja päätin kokeilla.

Koska fileet oli valmiiksi marinoitu, ne tarvitsi vain paistaa. Lisukkeeksi tein paistettuja perunoita, paistettuja valkosipulinkynsiä ja, helppona salaatinkorvikkeena, kirsikkatomaatteja. Töissä syömme päivittäin lounaalla salaattia, joten iltaisin usein valitsen helpon tien ja pilkon kaveriksi jotain vihanneslaatikostamme löytyvää.

Niin helppoa ja yksinkertaista kun tämä olikin, annos oli todella herkullinen ja mukavaa vaihtelua arki-iltoihin. Täytyypä tehdä toistekin.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti