lauantai 16. helmikuuta 2013

Kana-nuudelikeitto

En ole mikään suuri keittojen ystävä, mutta kylmänä talvipäivänä on ihana käpertyä sohvan nurkkaan kuppi lämmintä keittoa sylissäni. Suosikkini on kana-nuudelikeitto, josta olen kokeillut useampaa variaatiota. Tämän löysin italialaisesta keittokirjasta eli tuunailin sitä hieman, koska kaapistamme ei löytynyt oikeanlaista pastaa. Pastankorvikkeena käytin nuudeleita. Alkuperäinen resepti oli italialainen kanakeitto. Resepti oli todella helppo ja kaikki ainekset löytyy useimmiten kaapista. Keittoon tuli kanalientä, kermaa, jauhoja, maitoa ja mausteita maun mukaan. Ja lisäksi toki kanaa, meillä taisi olla broilerin maustamatonta rintafileetä. Alkuperäiseen reseptiin kuului Vermicelli-pasta eli olisin varmasti voinut käyttää tavallista spagettia nuudelin sijasta. Resepti oli todella herkullinen, lisäsin hieman potkua chilillä. Tämä on täydellinen flunssapäivän ateria tai sopii hyvin aktiivisen ulkopäivän päätteeksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti